Changes and Differences

I had some small changes in my life last week.  I moved from one place to another and it is very stressful. First night I basically was not sleeping. New bed was too soft and the place was new and all the noise around was new. As I was so tired another day, I slept as a stone.

My injured knees still hurts alot just they are playing this interesting game which is barely understandable for me when one knee start hurting another stops.
Danes Love DOGS. And that is sweet. One day I wish to have this FURRY THING  too and have long walks. But does for a dog is joyful to live in a Copenhagen or other big city?  Where they are walking on cement and doing their all toilet things on the cement??? I am not used to that, where I grew up there was grass yards, and dogs had fun there running, eating grass and enjoying soft ground under their four feet. 
And finally I feel again inspiration for my old hobby to do stencils. I haven’t touched cutting knife since 2006 February. I said to myself that there was no time, as it takes really a lot of time and patience. Well hope this small piece of art is not the last one.
***
Maži pokyčiai įvyko aną savaitę mano gyvenime. Persikrausčiau iš vienos vietos į kitą ir tai kelia daug nepatogumų ir streso. Pirmąją naktį beveik nemiegojau, nes naujoji lova buvo per minkšta ir nuja vieta ir jos garsai buvo neįprasti. Kadangi buvo taip pavargus kita dieną, kad antrą naktį miegojau kaip akmenėlis.
Sužeisti kelėnai vis dar labai skauda ir jie labai keistai tą skausmą rodo. Kai vienas nustoja skaudėti tai kitas pradeda. 
Danai myli šunis. Ir tai yra begalo miela. Tikiuosi, kad ir aš kadanors turęsiu tą kailiuotą daiktą ir galėsiu vesti ilgiems pasivaikščiojimams. Bet kažin ar šuniui yra smagu ir gera gyventi Kopenhagoje ar kokiam kitame dideliame mieste? Kur jie vaikšto cementu, ir visus tuoleto reikalus taip pat turi daryti ant cemento? Aš nepratus prie to, kur aš užaugau yra užtektinai žolynų, kur šuniukai gali linksmai lakstyti, ėsti žolę ir mėgautis minkštu pagrindu po savo keturiomis letenėlėmis. 
Ir galiausiai, aš vėl jaučiu potraukį savo senam hobiui daryti trafaretus. Peiliuko nebuvau palietusi nuo 2006 Vasario mėnesio. Sakiau sau, kad nėra laiko, ir tai užima daug laiko ir reikia daug kanrybės. Tikiuosi šis darbas nėra mano paskutinis.

Just moved ON THE LEFT and already all the things found their places to be ON THE RIGHT
Tik atsikrausčius KAIREJE ir kai jau visi daiktai rado sau vietą dešinėje 
STENCIL 1, 2011 (3layers) For LINA ex-rommate
TRAFARETAS 1, 2011 (3sluoksniai) LINAI ex-kmabariokei

You Might Also Like

  • thisiszi
    November 16, 2011 at 12:13

    Grazu :>>

  • Rimantė
    November 16, 2011 at 20:04

    man patinka tavo kambarys,tikrai 😀 tureciau kur fantazuot..
    Ir kad ir kaip bepadaromas tas trafaretas,jis osom..noreciau buti tavo ex kambarioke 😀

  • Andrius
    November 23, 2011 at 09:12

    man patinka Tavo kambario grindys!
    Ir, manau, kad Lina tikrai dziaugsis trafaretu 🙂

    ________
    A.

  • Exciter
    November 25, 2011 at 15:27

    Super darbas, tik, kad ir koks mielas, bet vis tiek font'ą keisčiau 😀